بررسی اندروید 10 ؛ آشنایی با امکانات و قابلیت های اندروید کیو

ساخت وبلاگ

آپدیت اندروید 10 بهینه سازی های زیادی را به خود دیده است، اما هنوز مانده تا بهترین نسخه این پلت فرم ارائه شود. در این مطلب به بررسی اندروید 10 پرداخته‌ایم.

 

گوگل برای ارائه آپدیت جدید سیستم عامل اندرویدش راهکاری را دنبال کرد که هیچ کس انتظارش را نداشت. این غول دنیای فناوری نامگذاری مرسومش را کنار گذاشت و برای سیستم عامل موبایلش یک نام متعارفتر را انتخاب کرد. بهینه سازی های اعمال شده را همه کاربران دوست ندارند، ولی می‌توان با اطمینان گفت که این بهینه سازی ها بیانگر یک تغییر برجسته در اولویت‌های گوگل هستند و باید گفت که از این توصیف درباره خود آپدیت جدید هم می‌توان استفاده کرد.

جانشین اندروید 9 از نظر ظاهری تغییراتی در زمینه رابط کاربری، بهینه سازی هایی در زمینه عملکرد و دگرگونی‌هایی را در رابطه با حریم خصوصی کاربر به خود دیده است و می‌توان گفت که به نوعی بازیکن گوگل برای رقابت با سایر سیستم عامل های موبایل موجود در بازار محسوب می‌شود، اما از طرف دیگر در قالب یک فاز انتقال نقش پیش زمینه‌ای را ایفا می‌کند که گوگل برای ورود گوشی های آینده به بازار فراهم کرده است. در این مطلب به بررسی اندروید 10 پرداخته‌ایم. با تکراتو همراه باشید.

بررسی اندروید 10

بررسی اندروید 10
بررسی اندروید 10

ظاهر و حس استفاده

سیستم عامل اندروید بیش از 10 سال سن دارد، با این حال تغییرات برجسته اعمال شده در نحوه استفاده از این پلت فرم در دو – سه سال اخیر انجام شده‌اند. گوگل با ارائه بروزرسانی سیستم عاملی اندروید 9 پای طرح ناوربری سه نقطه‌ای کلاسیکش را با یک دکمه مجازی بازگشت و یک کلید چند منظوره مجازی جایگزین کرد.

 

در بروزرسانی اندروید 10 کیو برای مشاهده نرم افزارهای نصب شده روی دستگاه تنها باید صفحه گوشی را به سمت بالا حرکت دهید و اگر هم که می‌خواهید همه نرم افزارهای در حال اجرا روی گوشی را ببینید، باید صفحه گوشی را به سمت بالا حرکت دهید و برای چند ثانیه نگه دارید. گوگل این امکان را هم برای کاربرش فراهم کرده است که با حرکت دادن صفحه از قسمت پایین نمایشگر به سمت چپ یا راست به اپلیکیشن‌ های بازش دسترسی داشته باشد.

در اندروید کیو برای این که یک مرحله به عقب برگردید، تنها کافیست که یکی از لبه‌های نمایشگر را حرکت دهید و برای فعال کردن دستیار مجازی گوگل اسیستنت هم تنها کافیست که انتهای پایین صفحه یا یکی از گوشه‌های سمت راست صفحه نمایش را سریع حرکت دهید. می‌توان گفت که اندروید 10 از این نظر (نحوه عملکرد و پیکره بندی فرامین حرکتی لمسی) به سیستم عامل iOS اپل شباهت دارد، با این تفاوت که چند میانبر جدید را نیز در اختیارتان می‌گذارد.

اولین نکته‌ای که در بررسی اندروید 10 از نظر فرامین حرکتی لمسی با آن مواجه می‌شوید، تعداد زیاد این فرامین است که می‌تواند باعث گیج شدن کاربر شود. ولی باید به این موضوع اشاره کرد که اندروید کیو از این نظر به میزان زیادی نسبت به اندروید پای (بروزرسانی سیستم عاملی قبلی گوگل) ارتقاء یافته است (البته گوگل در کنفرانس I/O 2019 خود هم گفته بود که بعضی از فرامین لمسی بروزرسانی اندروید پای فقط به مدت یک سال فعال هستند). مزیت اصلی فرامین لمس حرکتی سیستم عامل اندروید 10 در این است که نسبت به فرامین لمسی نسخه های قبلی این پلت فرم معقولتر به نظر می‌رسند و این ترکیب منطقی باعث می‌شود که کاربر راحتتر و زودتر نحوه استفاده از آن‌ها را یاد بگیرد.

فناوری...
ما را در سایت فناوری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جیمز کوک tech4u بازدید : 260 تاريخ : يکشنبه 24 فروردين 1399 ساعت: 16:38